KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2022.08.11.
Karcag 2022.08.11.
Karcag 2022.07.28.
Karcag 2022.07.28.
Karcag 2022.07.21.
Karcag 2022.07.21.
12345...
»
A hajrában mentett pontot a Kisvárda, kiütéses győzelmet aratott a Fradi Szuperinfó Hírek - A legutóbb ezüstérmes Kisvárda a hajrában egyenlítve hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott vasárnap az előző idényben harmadik Puskás Akadémiával a…
Befejeződött a székesfehérvári Szent István király székesegyház felújítása Szuperinfó Hírek - Befejeződött a székesfehérvári Szent István király székesegyház rekonstrukciója, amelyet Erdő Péter bíboros-prímás, esztergom-budapesti érsek áldott meg a város fogadalmi ünnepén,…
Ezüstérmes a férfi gyorsváltó Szuperinfó Hírek - A fiúk remekül úsztak, befejezőemberként Milák Kristóf pedig a negyedik helyről húzta be a második helyre a 4x100 méteres férfi…
Milák Kristóf újra Európa-bajnok! Szuperinfó Hírek - A pillangókirály megvédte bajnoki címét 100 méteres pillangóúszásban.
A Szerémség múltjáról és jelenéről adott ki hiánypótló művet a Magyar Patrióták Közössége Szuperinfó Hírek - Páratlan művet írt a méltatlanul elfeledett Szerémségről Hetzmann Róbert, a Magyar Patrióták Közösségének elnöke. Bizony, ez a remek természeti adottságokkal…
Most éri meg igazán a babakötvény Szuperinfó Hírek - Havi néhány ezer forintos megtakarításból több millió is összegyűlhet, mire a gyermek nagykorúvá válik.
Kovács Zsófia aranyérmet szerzett a torna Eb-n Szuperinfó Hírek - Kovács Zsófia aranyérmet szerzett vasárnap ugrásban a női torna Európa-bajnokságon, Münchenben.
Ismét 50 felettiek innovatív ötleteit várja a Design Terminal Szuperinfó Hírek - Sikerrel zárult a Vállalkozz 50+ első szemesztere. Az 50 év felettiek számára indított program igazi kuriózum a hazai innovációs világban. Augusztus 25-ig már a második felvonásra jelentkezhetnek az érdeklődők.
Daniel Verstappen zongoraművész lép fel szeptember 10-én a Várkert Bazárban Szuperinfó Hírek - A nemzetközi hírű belga előadó a magyar-belga diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulója alkalmából látogat Budapestre.
Erdőkért felelős államtitkár: ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés Szuperinfó Hírek - A hatóságok és a nemzeti parkok szakemberei ellenőrizni fognak minden fakitermelést, mint eddig.
Milák Kristóf meghúzta a román oroszlán bajszát Rómában Szuperinfó Hírek - Megelőzte a világbajnok David Popovicit az Eb előfutamában, majd csak annyit mondott: le kellett úszni.