KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Karcag 2021.10.14.
Karcag 2021.10.14.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2021.10.21.
Karcag 2021.10.21.
Karcag 2021.10.14.
Karcag 2021.10.14.
Karcag 2021.10.07.
Karcag 2021.10.07.
12345...
»
Kevesen élnek a meghosszabbított hitelmoratóriummal Szuperinfó Hírek - Az ügyfelek október 31-ig jelezhetik bankjuknál, amennyiben továbbra is igénybe kívánják venni a törlesztési moratóriumot.
Kortárs női zeneszerzők műveit mutatja be a Danubia Zenekar Szuperinfó Hírek - Carl Phillip Emmanuel Bach és Prokofjev művei is felcsendülnek október 26-án.
Kőbe vésték a tokiói olimpia és paralimpia magyar bajnokainak nevét Szuperinfó Hírek - Magyarország a 206 ország közül a 15. helyen végzett az éremtáblázaton, a paralimpiai csapat pedig a 18. helyen zárt.
Szombaton rendezik a Kolonics György-emlékfutást a Népszigeten Szuperinfó Hírek - A legendás kenus közvetlenül a 2008-as, pekingi ötkarikás játékok előtt vesztette életét, miután edzés közben rosszul lett.
Megjelent a tavaszi fagykárok megelőzését célzó beruházásokat támogató pályázati felhívás Szuperinfó Hírek - Magyarország kormányának elkötelezett célja, hogy a „Megújuló vidék, megújuló agrárium” program keretében megerősítse a vidéki térségek gazdaságát, a program legújabb…
Blaskó Balázs rendezésével indul a keresztény színházi fesztivál Szuperinfó Hírek - November 3-án Blaskó Balázs rendezésével, Csiky Gergely A nagymama című darabjával kezdődik a VII. Keresztény Színházi Fesztivál az Újszínházban; a…
Negyvenéves a Maty-éri olimpiai központ Szuperinfó Hírek - A Maty-éri világviszonylatban is az egyik legszebb és legkorszerűbb kajak-kenu pálya.
Varga Mihály: a 2020-as költségvetés biztos alapot teremtett a járvány elleni védekezéshez Szuperinfó Hírek - A 2020-as költségvetés biztos alapot teremtett a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a 2020-as központi költségvetés végrehajtásáról szóló előterjesztést ismertetve az Országgyűlés szerdai ülésén.
Családi vadásznapot rendeznek Ópusztaszeren Szuperinfó Hírek - Solymász- és agarászbemutatót láthatnak, virtuális lövészeten vehetnek részt, megismerhetik a vadászat és vadgazdálkodás egykori és mai eszközeit azok, akik ellátogatnak a parkba vasárnap.
Kezdődik a szelídgesztenye-szezon Szuperinfó Hírek - Magyarországon az árutermő szelídgesztenye-ültetvények területe 249 hektár.
Ismét „kocsmarazziára” indul az adóhivatal Szuperinfó Hírek - A NAV az italok vizezése, a feketefoglalkoztatás és a számla nélküli értékesítés ellen lép fel.