KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Karcag 2022.06.23.
Karcag 2022.06.23.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2022.05.19.
Karcag 2022.05.19.
Karcag 2022.05.12.
Karcag 2022.05.12.
Karcag 2022.05.05.
Karcag 2022.05.05.
Udvardy Luca nyolcaddöntős a junioroknál Szuperinfó Hírek - A korosztályos torna egyetlen magyarja - aki májusban a második fordulóig jutott a Roland Garroson - az amerikai Alexis Blokhinát…
Szép az ezüstérem, de most jön majd a neheze Szuperinfó Hírek - Köstner Vilmos reméli, lesz olyan játékos az U20-as közül aki eljut a felnőtt válogatottságig.
Népdalokba rejtett csillagmítosz Szuperinfó Hírek - Pap Gábor legújabb könyvében a szövegeket és a zenei vonulatot is elemzi.
Kruchina Vincét nevezték ki a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatójának Szuperinfó Hírek - Az új vezető legfőbb feladata a vállalati integrációs folyamatok eredményes továbbvitele.
A zenekritikus című előadással érkezik Budapestre John Malkovich Szuperinfó Hírek - A klasszikus zenére, valamint a darabokról és szerzőikről szóló kritikákra épülő produkciót 2017-ben mutatták be - akkor még csak kamarazenekari…
Visszatért a magyarok utazási kedve Szuperinfó Hírek - Csaknem 250 ezer forintba kerülhet az idei nyaralás.
Újraindulnak a Borszerdák a Nemzeti Galériában Szuperinfó Hírek - A Borszerdák immár tizenegyedik alkalommal kínál rendhagyó múzeumi programot a művészet rajongói számára július 6-tól.
Schmidt Ádám: ha összefogunk, akkor bármi sikerülhet Szuperinfó Hírek - Csodálatos, izgalmakkal teli két hét van mögöttünk – mondta a sportért felelős államtitkár.
Idén 75 százalékkal is többet költenek a magyarok nyári játékokra Szuperinfó Hírek - A nyári szezonban átlagosan 2-6 ezer forintot költenek a magyar családok strandjátékokra, az éves forgalom 20 százaléka realizálódik ilyenkor az üzletekben; ahol a forgalom a tavalyinál már 75 százalékkal magasabb - derül ki a REGIO Játékkereskedelmi Kft. friss, online felméréséből.
Győrben ad koncertet a Cappella Pratensis régizenei énekegyüttes Szuperinfó Hírek - Először érkezik Magyarországra az 1987-ben alakult holland énekegyüttes.
Mintegy tíz százalékkal nőtt a forgalomba hozott használt személyautók száma az első fél évben Szuperinfó Hírek - Az idén az első fél évében 68 965 import használt személyautót hoztak forgalomba Magyarországon.