KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Karcag 2021.04.29.
Karcag 2021.04.29.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2021.05.13.
Karcag 2021.05.13.
Karcag 2021.05.06.
Karcag 2021.05.06.
Karcag 2021.04.29.
Karcag 2021.04.29.
12345...
»
Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-tervezeteket Szuperinfó Hírek - Május elejéig csaknem 180 ezer egyéni vállalkozó, több mint 68 ezer őstermelő és áfafizetésre kötelezett magánszemély juttatta el személyi jövedelemadó…
Olasz Anna ezüstérmet szerzett nyíltvízi úszásban Szuperinfó Hírek - Olasz Anna ezüstérmet nyert csütörtökön a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében a budapesti vizes Európa-bajnokságon.
Vasárnaptól árusítja a következő évad bérleteit a Fesztiválzenekar Szuperinfó Hírek - A zenekar óbudai próbatermében erre a napra különleges vásárral készülnek.
Jövő hét végéig kérhető a kutatók és fejlesztők bértámogatása Szuperinfó Hírek - A programban eddig mintegy 1300 cég vagy intézmény kért segítséget több mint 17 ezer munkahely megőrzéséhez összesen 13 milliárd forint…
Körberepít a Kárpát-medencén a Magyar Állami Népi Együttes online előadása Szuperinfó Hírek - A produkciót május 14-én, pénteken 20 órától láthatja a közönség.
Csökken az adó, nemzetközi célpont lehet Magyarország Szuperinfó Hírek - Az eddiginél alacsonyabb elvonással fehérítené ki a kriptodevizák hazai piacát a jövő évi adótörvény tervezete.
Gazdag Dániel az idény játékosa, övé a legszebb gól is Szuperinfó Hírek - Gazdag Dániel lett a legjobb játékos a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap befejeződött 2020/21-es idényében, amelyben az ő egyik gólját választották a szurkolók a legszebbnek.
Stratégiai pozíciót szerezhet Magyarország a közeljövő autóiparában Szuperinfó Hírek - Magyarország jelentős akkumulátorgyártó kapacitást épített ki.
Mobillal készült fotókból nyílik online kiállítás a MANK oldalán Szuperinfó Hírek - A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozatának kiállításán huszonhét alkotó, negyvenkét képe lesz látható.
Magyar népdalt fog énekelni a világhírű szoprán a Kórusok éjszakáján Szuperinfó Hírek - Emma Kirkby-t kórustagok százai kísérik majd énekükkel a világ minden tájáról.
Indul a Modern Mintaüzemek program Szuperinfó Hírek - A program a vállalkozások megerősödését segíti.