KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Karcag 2022.04.28.
Karcag 2022.04.28.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2022.05.19.
Karcag 2022.05.19.
Karcag 2022.05.12.
Karcag 2022.05.12.
Karcag 2022.05.05.
Karcag 2022.05.05.
12345...
»
Szerencsés vesztesként főtáblás lett Jani Réka Szuperinfó Hírek - A hazai szövetség péntek esti tájékoztatása szerint a világranglista 128. helyezettjének a rangsorban 14., tokiói olimpiai bajnok svájci Belinda Bencic…
A Freiburgnál hosszú távon számolnak Sallai Rolanddal Szuperinfó Hírek - Klemens Hartenbach úgy fogalmazott, hogy Sallai korábban "valamelyest még szilaj" volt, de ezen a téren is sokat változott.
Tiszteletbeli tag lett Schmitt Pál és Richard Pound Szuperinfó Hírek - Az ötkarikás testület 139. közgyűlése egyhangúlag szavazta meg a két nyolcvanéves sportdiplomata tiszteletbeli tagságát.
Újabb négy évre Kósa Lajost választották a korcsolyaszövetség elnökének Szuperinfó Hírek - A nyolc elnökségi tag megválasztása után a vezető testület rögtön összeült.
Disznósajtot hívott vissza a Nébih Szuperinfó Hírek - A hivatal szennyezettség miatt visszahívta az Auchan saját márkás 100 grammos, vákuumcsomagolt, szeletelt disznósajtját - tájékoztatta a Nébih a fogyasztókat…
Átadták a 2022-es Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjakat Szuperinfó Hírek - Tizenhárom személy, illetve szervezet részesült idén Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjban; a magyarországi nemzetiségek kultúrájáért végzett tevékenységek szakmai elismeréseit pénteken…
Enduromotoros világbajnoki futamot és raliversenyt rendeznek Zalaegerszegen Szuperinfó Hírek - A két verseny mellett gyermekeknek szóló közlekedésbiztonsági programra is sor kerül.
Disznósajtot hívott vissza a Nébih Szuperinfó Hírek - A hivatal szennyezettség miatt visszahívta az Auchan saját márkás 100 grammos, vákuumcsomagolt, szeletelt disznósajtját - tájékoztatta a Nébih a fogyasztókat a honlapján pénteken.
Szabó István: évezredek alatt egybeforrt a katonaság és a sport Szuperinfó Hírek - Felavatták a magyar katonaolimpikonok emléktábláját Budapesten.
Áprilisban megugrott a SZÉP-kártya költések értéke Szuperinfó Hírek - A kártyakibocsátók idén rekordot várnak, amihez a juttatások élelmiszerüzletekben történő felhasználásának július elsejéig történt meghosszabbítása is hozzájárul.
Több mint 160 millió forint támogatást nyújt pályázatain keresztül a Waclaw Felczak Alapítvány Szuperinfó Hírek - Több mint 160 millió forint támogatást nyújt aktuális pályázatain keresztül a Waclaw Felczak Alapítvány, a díjazottak között van többek közötta…