KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Karcag 2021.06.17.
Karcag 2021.06.17.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2020.01.09.
Karcag 2020.01.09.
Karcag 2019.12.19
Karcag 2019.12.19
Karcag 2019.12.12
Karcag 2019.12.12
Újra láthatók a Recirquel előadásai Magyarországon Szuperinfó Hírek - A társulat legújabb produkciójával, a Solus Amorral nyit újra a Müpa Fesztivál Színháza június 25-én.
Nagy István: a társadalom alapja az agrárium Szuperinfó Hírek - Átadták a Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely új közösségi tereit Keszthelyen.
Figaro3: Mozart, Rossini és Milhaud operái egy estébe foglalva Szuperinfó Hírek - Beaumarchais Figaro-trilógiájának operaváltozataiból születik különleges színházi élményt ígérő produkció az Eiffel Műhelyházban.
Hosszú Katinkával készül Milák Kristóf olimpiai riválisa Szuperinfó Hírek - Chad le Clos Hosszú sapkájában úszott Budapesten, de az igazi veszély Amerikából leselkedik Milákra.
Táncelőadásokkal és interaktív programokkal készül a Nemzeti Táncszínház Szuperinfó Hírek - A Millenáris alkalmi színpadán estéről estére, kilenc napon át váltják egymást a táncosok, együttesek, a tangótól a néptáncon és kortárs előadáson át a flamencóig több műfajban láthatók produkciók.
A jövő évi költségvetés leghangsúlyosabb eleme a gazdaság-újraindítási akcióterv Szuperinfó Hírek - A jövő évi költségvetés leghangsúlyosabb eleme a gazdaság-újraindítási akcióterv, amely lehetővé teszi, hogy mindenki talpra tudjon állni, akit a koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozott – mondta a pénzügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Az építési költségek emelkedése várható a második fél évben Szuperinfó Hírek - Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége országos szinten 5-9, míg Budapesten több mint 10 százalékos növekedésre számít.
Nyár végéig rendeznek programokat a szekszárdi KultUdvarban Szuperinfó Hírek - Koncertek, kertmozi, színházi előadások, gyerekprogramok várják a közönséget.
Az Audi beelőzte a Google-t a fiatal munkavállalók körében Szuperinfó Hírek - A fiatal, 16-28 év közötti munkavállalók körében az idén az Audi, a Telekom, a Bosch, az OTP és a Mol…