KARCAG.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Karcag 2021.10.21.
Karcag 2021.10.21.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Karcag 2021.07.15.
Karcag 2021.07.15.
Karcag 2021.07.08.
Karcag 2021.07.08.
«
...34567...
»
Szombaton rendezik a Kolonics György-emlékfutást a Népszigeten Szuperinfó Hírek - A legendás kenus közvetlenül a 2008-as, pekingi ötkarikás játékok előtt vesztette életét, miután edzés közben rosszul lett.
Megjelent a tavaszi fagykárok megelőzését célzó beruházásokat támogató pályázati felhívás Szuperinfó Hírek - Magyarország kormányának elkötelezett célja, hogy a „Megújuló vidék, megújuló agrárium” program keretében megerősítse a vidéki térségek gazdaságát, a program legújabb…
Blaskó Balázs rendezésével indul a keresztény színházi fesztivál Szuperinfó Hírek - November 3-án Blaskó Balázs rendezésével, Csiky Gergely A nagymama című darabjával kezdődik a VII. Keresztény Színházi Fesztivál az Újszínházban; a…
Negyvenéves a Maty-éri olimpiai központ Szuperinfó Hírek - A Maty-éri világviszonylatban is az egyik legszebb és legkorszerűbb kajak-kenu pálya.
Varga Mihály: a 2020-as költségvetés biztos alapot teremtett a járvány elleni védekezéshez Szuperinfó Hírek - A 2020-as költségvetés biztos alapot teremtett a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a…
Családi vadásznapot rendeznek Ópusztaszeren Szuperinfó Hírek - Solymász- és agarászbemutatót láthatnak, virtuális lövészeten vehetnek részt, megismerhetik a vadászat és vadgazdálkodás egykori és mai eszközeit azok, akik ellátogatnak…
Kezdődik a szelídgesztenye-szezon Szuperinfó Hírek - Magyarországon az árutermő szelídgesztenye-ültetvények területe 249 hektár.
Ismét „kocsmarazziára” indul az adóhivatal Szuperinfó Hírek - A NAV az italok vizezése, a feketefoglalkoztatás és a számla nélküli értékesítés ellen lép fel.
Két magyar ezüstérem született a moszkvai fallabdaversenyen Szuperinfó Hírek - A nőknél Chukwu Hannah, a férfiaknál pedig Farkas Balázs nyert ezüstérmet a moszkvai nemzetközi fallabdaversenyen.
Decsi Tamás is folytatja, együtt marad a férfi kardcsapat Szuperinfó Hírek - Decsi Tamás bejelentette, hogy a párizsi olimpiáig folytatja a vívást, így együtt marad a Tokióban bronzérmes kardcsapat.
Egyetemi munkatársak is jelentkezhetnek az ingyenes pályázatíró tréningre Szuperinfó Hírek - Egyetemek, kutatóintézetek, innovatív vállalkozások munkatársai számára indít ingyenes pályázatíró tréninget a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH).