Új Husqvarna kereskedés Karcagon!

<![CDATA[
A karcagi Kisgép Centrum új márkával bővítette termékpalettáját.

A már ismert, régebb óta forgalmazott Honda és Makita márkák mellett elérhető lett Karcagon is a Husqvarna cég teljes választéka alkatrész- és tartozékellátással, garanciális és garancián túli szervizzel.

A Kisgép Centrum Üzlet több mint 5 éve működik Karcagon, a kezdettől forgalmazza a Honda kisgépek teljes választékát, és a Makita hálózati, akkumulátoros és benzinmotoros gépeit. Mindkét márka vásárlóit teljes körű alkatrész- és tartozékellátással szolgálják ki, ezen kívül a garanciális és garancián túli javítás is a szolgáltatás része. A Honda kisgépek mellett Honda csónakmotorok alkatrészei, tartozékai is megvásárolhatóak az üzletben.

– Most egy jelentős mérföldkőhöz érkezett a vállalkozás, amikor elkezdjük forgalmazni a Husqvarna termékpalettáját – mondja Petri Mihály, a Kisgép Centrum tulajdonos vezetője.


Megtalálhatóak a Husqvarna választékában a magánszemélyek számára ház körüli munkák elvégzésére alkalmas megfizethető árú gépek, az erősebb igénybevételre tervezett farmergépek, és a mindennapos nehéz munkavégzésre alkalmas professzionális gépek is. Ezek felhasználásával kapcsolatban – több éves tapasztalat alapján – szaktanácsokkal segítik a vásárlókat.

Az üzlet elérhetősége:

Petri Mihály • Kisgép Centrum, Karcag, Jókai u. 28/b.

Telefon: 06(30)856-69-37,  06(59)312-495

(PR-cikk) 

]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *